Copyright © Ecopor BV. Webmaster.

ECOPOR

Digestar Probioticum

Dieren reageren op stresssituaties zoals transport, geboorte, ziekte, of verandering van omgeving of dieet, vaak met een slechte voeropname en vertering of zelfs met stofwisselingsproblemen en diarree.

 

Dankzij de unieke combinatie aan ingrediënten verbetert DIGESTAR probioticum de vertering en benutting van het voer, verhoogt de afweer en vitaliteit na het afkalven.

 

Bijzondere samenstelling DIGESTAR is natuurlijk, veilig, heeft geen wachttijd en verbetert de vruchtbaarheid en algemene gezondheid. DIGESTAR stimuleert de penswerking en krijgt de dieren (weer) snel aan het voer. De producten worden geproduceerd in een GMP+ gecertificeerd laboratorium. Wij garanderen u de kwaliteit van alle ingrediënten.

Digestar Safe Guard

Speciale Ei immunoglobulines ondersteunen het afweersysteem van kalveren tijdens de kritieke fase kort na geboorte. Geeft een snelle en gemakkelijke oplossing om de gezondheid van uw kalf te versterken. Verpakking: 30ml tube, 6 tubes per doos.

 

* 10 ml / dier / dag direct na de geboorte

op dag 1 t/m 3 (preventief)

* 10 ml / dier / dag bij acute problemen, 3 dagen

Digestar Dairy Gel

Het stimuleert de penswerking, verbetert voeropname en de vertering. Daarmee voorkomt het lebmaagkantelingen en energieproblemen. Hierdoor kan melkvee en vleesvee gezonder produceren. Verpakking: 300ml tube, 6 tubes per doos.

 

Melkvee:

Droogstand 5 - 10 ml / dier / dag Lactatie 10 - 15 ml / dier / dag

Vleesvee:

Tot 200 kg 5 - 10 ml / dier / dag Vanaf 200 kg 10 - 15 ml / dier / dag

Digestar Ruminant Gel

Het stimuleert de penswerking, verbetert de vertering en voeropname en voorkomt daarmee startproblemen en energieproblemen. Verpakking: 300ml tube, 6 tubes per doos.

 

* 5 ml / dag / dier tot 250 kg, bij verteringsproblemen

* 10 ml / dag / dier vanaf 250 kg bij verteringsproblemen en elke antibioticumbehandeling

* 15 ml / dag / volwassen dier, bij afkalven, lusteloosheid en elke antibioticumbehandeling

Digestar Pro bio Pack

Speciaal voor dagelijkse voeding van 14 dagen voor afkalven en de eerste maanden. De penswerking komt dan al op gang en het dier is beter voorbereid op de overgang naar de productie. Lebmaagkantelingen en slepende melkziekte komen volgens de gebruikers niet meer voor.

 

Verpakking: 2,5kg zakjes, 10 zakjes per pak.

* 10 - 15 g / dag / kalf

* 15 - 20 g / dag / dier tot 250 kg

* 15 - 30 g / dag / dier vanaf 250 kg

* 30 - 40 g / dag / koe, rond het afkalven

Terug naar producten >>