Copyright © Ecopor BV. Webmaster.

ECOPOR

Feed’more’ inkuilmiddel

nkuilmiddel Feed'more' bevat meerdere soorten melkzuurproducerende bacteriën die een efficiënte fermentatie verzekeren. Het bevat daarnaast propionzuurbacteriën voor een betere stabiliteit na opening van de kuil. Tenslotte bevat het enzymen die suikers verzekeren voor een versterkt fermentatieproces. Dankzij de enzymtechnologie worden celwanden open gebroken waardoor er extra energie vrijkomt die een koe kan benutten voor extra groei of melkproductie. Feed’more' kan droog en direct gedoseerd worden en kan worden gebruikt in alle typen opslagplaats. Feed'more' wordt ten zeerste aangeraden als toevoeging bij het inkuilen van alle gewassen. Feed'more' is een grijs-beige gekleurd, pH-neutraal, geurloos poeder. Feed’more’ is er ook voor mais kuilen.

 

 

Voordelen

   Snelle pH daling, betere convertering

   Verlengt de houdbaarheid na opening

   Behoudt meer ingekuilde droge stof en voedingswaarde

   Verhoogt de ruwe celstofvertering

   Verbetert de smakelijkheid

   Verlaagt significant de verliezen door broei en eiwitdegradatie

   Vermindert nutriëntenverlies

   Het fermentatieproces wordt verbeterd

   Verbetert de dagelijkse groei van vleesvee en de melkproductie van melkvee

   Haalt meer melk uit uw voer

   Bevat geen zuren die uw machines aan kunnen tasten

Gebruiksaanwijzing

 

 

Feed'more' Granulaat

1 zak van 25 kilo is voldoende voor 50 ton silage. Verdeel 500 gram Feed'more' granulaat per ton silage. Feed'more' granulaat is doseerbaar via een granulaat doseerapparaat op de silage wagen. Een goede verdeling is essentieel.

 

 

Feed'more' Wateroplosbaar

Feed'more' is ook wateroplosbaar verkrijgbaar, in potten van 150 gram. Dit is voldoende voor de behandeling van 50 ton vers gewas. Meng 150 gram Feed'more' wateroplosbaar met 50 liter schoon water. Zorg hierbij voor een goede vermenging! Voeg 1 liter van de oplossing toe per ton silage.

 

Specificaties

Feed'more' bevat de volgende enzymen:

- Xylanase 43040 IU/g

- Mannanase 13440 IU/g

- Cellulase 1241 IU/g

Terug naar producten >>