Copyright © Ecopor BV. Webmaster.

ECOPOR

Hygiëne matten

Ter vervanging van het traditionele voetbad en voor de verzorging en verbetering van de klauwen van rundvee. Klauwproblemen zijn een belangrijke schadepost in de melkveehouderij en een van de belangrijkste redenen waarom koeien voortijdig opgeruimd worden. Gebruik de klauwmat om aandoeningen te voorkomen en bij problemen.

 

Voordelen

Koeien zijn niet bang voor de mat en lopen er rustig overheen.

De koeien mesten niet op de mat, zoals zij wel vaak doen in een voetbad. Minder snel vervuild, dus effectiever.

Besparend, wanneer u dure middelen gebruikt zoals antibiotica kunt u in plaats van één behandeling nu vier behandelingen uitvoeren. Doordat de mat slechts een kwart van de inhoud van het gemiddelde voetbad heeft.

U kunt de mat plaatsen waar u dat wilt, aan de ingang van melkstal, zodat het product meer tijd heeft om in te werken, of toch aan de uitgang. De mat wordt standaard geleverd met een opvanghoes.

Toepassing van de hoes voorkomt dat de mat vloeistof uitlekt, op poreuze, open of oneffen vloeren. Hierdoor u zult minder vloeistof gebruiken. Beter voor het milieu

 

Gebruiksaanwijzing

Wij adviseren u de gebruikte producten regelmatig te verversen. Aan het einde van de dag de mat af te spuiten, uit te spoelen en te laten drogen. De volgende morgen sprenkelt u een nieuwe oplossing over de mat.

 

Specificaties

Polyether schuimplaat omgeven en beschermd door een polypropyleen doek (panama geweven) met hoge treksterkte en slijtvastheid.

 

Materialen

PP: 265 g/m2

Polyether: SG 30-40 afhankelijk van model

Polyester: 650 - 40 g/m2 met ripstop en dubbel gecoat

 

 

Terug naar producten >>