Copyright © Ecopor BV. Webmaster.

ECOPOR

Supplementen

Optisaf is een nieuw concept van een "kant-en-klare" natuurlijke oplossingen voor moderne veehouders om hun doelen makkelijker te bereiken. Het voeren van een goede kwaliteit en uitgebalanceerd rantsoen is de basis van de diervoeding. Niettemin hebben productiedieren te maken met verschillende factoren zoals milieuomstandigheden, genetische selectie, infectiedruk en het productieniveau, dit leidt regelmatig tot spijsverteringsproblemen of sub-optimale prestaties.

 

Optisaf is een "kant-en-klare" reeks van oplossingen met ingrediënten gebaseerd op Actisaf (levende gist Sc 47), Pronady 500 (geselecteerde gistcelwanden) en/of Selsaf (verrijkt gist met organisch Selenium).

 

Optisaf Yeast

Verbetert de penswerking door de aanwezigheid van een grote hoeveelheid levende gist. Optisaf Yeast is speciaal geschikt voor veehouders die op zoek zijn naar optimale prestaties, zoals; verbetering van de productie, de productkwaliteit (melk/vlees) en de algemene conditie van de veestapel. Optisaf Yeast bevat Actisaf (levende gist)* en Pronady 500 (bron van Mannan-oligosaccharides en betaglucanen).

 

Technische voordelen:

   Verbetert de algemene status en prestaties van de veestapel

   Melkproductie stijgt, groei per dag neemt toe en ook de melk- en de vleeskwaliteit wordt beter

   Stimuleert de penswerking

   Reguleert de pens pH

   Verbetert de microbiële populatie balans en activiteit

   Verbetert de ruwvoer vertering

   Bevordert goede reproductie resultaten

   Verbetert de algemene lichaamsconditie

 

Aanbevolen dosering

Melkkoeien             50 gr/dier/dag

Vleesvee                 50 gr/dier/dag

Ooien en geiten    10 gr/dier/dag

 

Terug naar producten >>